Ligi ikinci sırada tamamlama şansı bulunan Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ve Diyarbakırspor maçlarını kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, Samsunspor maçına galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

BİZİ ZORLU DOKSAN DAKİKA BEKLİYOR

Şampiyonluğu garantileyen Samsunspor'un güçlü bir takım olduğunu ve sahaya da galibiyet için çıkacağını belirten Göksen, ?Rakibimiz, şampiyonluğu garantileyerek gücünü ispatlamış olan bir takım. Bu hafta da sahaya galibiyet için çıkacaklarını biliyoruz. Bizim amacımız da galibiyet, her iki takımı da çok zorlu bir 90 dakika bekliyor? dedi.

FUTBOLCULAR HIRSLI VE İSTEKLİ

Futbolcuların, teknik direktör Erol Azgın nezaretinde yoğun bir hazırlık döneminden geçtiğine işaret eden Göksen, ?Bizim için TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı geride kaldı. Bu zorlu maçta iyi mücadele etmemize karşın galibiyeti kaçıran taraf olduk ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Bu maç sonrasında, zaman kaybetmeden Samsunspor maçı hazırlıklarına başladık. Samsunspor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz. Futbolcularımızın hırslı ve istekli oluşu galibiyet umutlarımızı daha da arttırıyor. Amacımız, kendi saha ve seyircimiz önünde sahadan galibiyetle ayrılmak. Futbolcularıma ve teknik heyete güveniyorum. Tek düşüncemiz galibiyet. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak, 3 puana ulaşmak istiyoruz? dedi.
Öte yandan cezalı olan Uğur ile sakat olan Hakan Macit'in Samsunspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.