Karalar ve Sarıca, 696 sayılı kanunla düzenlenen taşeron yasası, ekonomi ve güncel konularda görüş alışverişinde bulundular.

TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi İl Başkan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sarıca, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, bu süreçte herkesin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirterek," Türk-İş olarak tüm siyasi partilere eşit uzaklıkta ve yakınlıktayız. Saadet Partisi'nin değerli başkan ve yöneticileri ile ülke gündemine ilişkin konuları konuştuk, çözüm önerilerimizi sunduk. Hepimiz daha yaşanabilir, daha güzel ve insanların mutlu bir hayat sürdüğü bir Türkiye için hemfikir olduğumuz yönünde birleştik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

FİKİRLERE ÖNEM VERİYORUZ

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karalar ise sendikaların toplumla ilgili konularda çok geniş kitleye hitap ettiklerini ifade ederek , "Biraz gecikmiş bir ziyaret ama bu ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. Özellikle de ülkemizin biraz çalkantılı dönemini yaşadığımız için buradaki istişarelere de kendi fikirlerine de önem veriyoruz" diye konuştu.BÜLTEN