Mesleğindeki başarılı çalışmalarının yanı sıra, yıllardır onlarca öğrenciye burs veren, çok sayıda okul, cami ve öğrenci yurdu yapımına katkıda bulunan Diş Hekimi Hasan Hacıevliyagil (69), yakalandığı Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti. Diş hekimliği camiasının ağabeyi olarak anılan ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Malatya Diş Hekimleri Odası’nın bir dönem başkanlığından sonra 25 yıl boyunca Disiplin Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Dt. Hasan Hacıevliyagil Malatya’nın sosyal ve kültürel camialarının da sevilen, saygı duyulan isimlerinden biriydi.

TANRIÖVER:İSTİKAMET SAHİBİYDİ

Hakan Tannıöver kayınpederinin vefatını sosyal medya hesabından duyurarak, “Kayınpederim,Dr. Hasan Hacıevliyagil rahmet-i rahman’a kavuştu.İstikâmet sahibiydi, Ölçüleri vardı,Hakkı dâima tutar ve gözetirdi.Dûa niyaz ediyoruz.Pandemi münâsebetiyle taziye yapılmayacaktır” dedi.

Merhum Hacıevliyagil’in, bugün (17 Eylül) Saat 10.00’da, kılınacak cenaze namazının ardından, Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.