Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ile birlikte turistik çarşı esnafını ziyaret etti.
Turistik çarşı ziyaretinde esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tahmazoğlu, tek tek işyerlerini dolaşarak esnafa ‘hayırlı işler’ diledi. Girdiği işyerlerinde esnafla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu, talep ve istekleri de aldı.
Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden esnaf, “Sağ olsun Başkanımız Şahinbey ilçemizde büyük bir değişim yaptı. Bizlerin kendisinde bir şey istememize gerek bırakmadan her bölgeye ihtiyacına göre hizmet yaptı. Bu başarılı çalışmaların devam etmesi için yeniden destek olacağız” ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalardan esnafın ve vatandaşların memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yaptığımız tüm çalışmalarımızın merkezine insanımızı koyduk. Halkımızın memnuniyetini çok önemsedik. Vatandaşımız bizden hizmet istemeden biz tespitini yaptık. Gerekli görülen hizmetini yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Birçok projeyi daha yeni dönemde hayata geçireceğiz” dedi.