SALON: SİNAN ERDEM
TARİH: 9 MART 2020 PAZARTESİ
SAAT: 20.00
HAKEMLER: KEREM BAKİ – MEHMET ŞAHİN – MUSA KAZIM ÇETİN
YAYIN: TİVİBU SPOR 2 – TRT SPOR

Basketbol Erkekler Süper Liginin 22’inci haftasının kapanış maçında Gaziantep Basketbol, şampiyonluğun güçlü adaylarından Anadolu Efes ile karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Ormanspor’u farklı mağlup eden Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, deplasmanda karşılaşacağı güçlü rakibi karşısında sürpriz sonuçla ayrılmayı hedefliyor.

Bu akşam Saat: 20.00’de Sinan Erdem Salonunda başhakem Kerem Baki’nin atacağı hava atışıyla başlayacak mücadeleyi Tivibu Spor 32 ve TRT SPOR naklen yayınlayacaklar.

RAKİBİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ
Bu akşam deplasmanda karşılaşacakları Anadolu Efes’in sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden olduğunu söyleyen Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “Böyle bir takım karşısında deplasmanda oynamak kolay değil, rakibin gücünü çok iyi biliyoruz bu nedenle parkede haddimizi bilerek oynamak zorundayız. Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak ama biz bir taraftan rakibe saygı duyarak oynayacağız diğer taraftan da sürpriz bir galibiyet için savaşacağız. Eğer günümüzde olursak haftanın son maçında otoriterleri şaşırtacak sonuçla salondan ayrılmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

SAVAŞARAK KAZANACAĞIZBu akşam ligin en güçlü ekiplerinden Anadolu Efes karşısında zorlu bir mücadeleye çıkmaya hazır olduklarını ifade eden Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, “Bu sezon sürpriz sonuçlarla galibiyetler aldığımız maçlarımız oldu ve biz onlara bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Rakibimiz gerçekten çok güçlü bir takım ama biz bu akşam savaşarak deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz. Tabi ki işimiz hiç kolay değil ama elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz” diye konuştular.
MUHARREM TÜRKOĞLU