Kırmızı – siyah ve Beyazlı takımın neredeyse hiçbir antrenmanını kaçıramayan ve maçlarda yedek kulübesinde zaman zaman büyük heyecanlar yaşayan Demsoy, şehir olarak mutlaka süper ligde olmaları gerektiğini savundu.

Geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Boluspor karşısında alınan galibiyetten dolayı takımı kutlayan ve Adanaspor karşısında da aynı başarıyı yakalayacaklarını belirten Demsoy, “Sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalandık. İnşallah bundan sonra da güzel bir şekilde yol alırız. Gaziantep şehri futbolu çok seven bir şehirdir ve taraftarlarımız süper ligi hak ediyor. Bu büyük camia, yönetimiyle, takımıyla, taraftarıyla Süper ligi hak ediyor” dedi.

Teknik direktör Erkan Sözeri’nin işini çok sevdiğini ve süper ligi kendilerinden çok daha fazla istediğinin altını çizen Demsoy, “Bu inanç aynı zamanda futbolcularımıza da yansıdı. Antrenmanlarda ki gayret, çalışkanlık, azim ve hırs maçlara da yansıyor. Durum böyle olunca da sonuçlar kendiliğinden geliyor. Ancak bundan sonra hiçbir maçımızın kolay geçmeyeceğinin bilincindeyiz. Bu zorlu yolculuğun sonunda adımızı süper lige yazdıracağımıza inanıyoruz” açıklamnasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU