1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper lige inanıyorlar
Süper lige inanıyorlar

Süper lige inanıyorlar

Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gazişehir Gaziantep’in dün gerçekleşen antrenmanını As Başkan Avukat Murat Güneri ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Demsoy’da izledi.

A+A-

Takımın başarısı için büyük çaba sarf eden Güneri ve Demsoy, bu sezonun sonunda süper lige yükseleceklerine inanıyorlar.

ELEŞTİRİLER YAPICI OLMALI

Spor Toto 1’inci Ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını söyleyen As Başkan Avukat Murat Güneri, “İlk iki şansımız kalmadı ama biz Play Off’tan bu defa süper lige çıkabilecek yeteneği ve kalitesi olan futbolculara sahibiz. Teknik ekibimiz de bu tür atmosferleri çok yaşayarak tecrübeye sahip oldular. İnşallah hedefimize sezon sonunda ulaşacağız. Bazı maçların sonunda eleştiriler yoğunlaşıyor, tabi ki eleştiriler olacak ama bunun da bir sınırı vardır. Eleştiri asla argo kelimelerle değil yapıcı ve olumlu cümlelerle yapılırsa faydalı olur. Bu takıma gönül verenlerin bunu göz önünde bulundurmalarını rica ediyorum” dedi.

EL ELE VERELİM

Futbol şube sorumlusu Yusuf Demsoy ise taraftarların takıma sonuna kadar güvenip destek olmalarını isteyerek, süper lige çıkacaksak bu el ele vererek gerçekleşir. Şu an eleştirmek yerine birlikte daha güçlü olma zamanı. Şehir olarak böyle durumlarda geçmişte nasıl kenetlenip başarılar elde ettiysek yine aynı şekilde yapabiliriz, diye konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum