ESKİŞEHİRSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAD: YENİ ESKİŞEHİR STADYUMU

TARİH: 21 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: HAKAN CEYLAN – KAMİL ÇETİN – FURKAN ÜRÜN

YAYIN: BEIN MAX

Elde ettiği başarının süper lige giden yolunda önemli bir viraj sayılan Eskişehir maçı kazanıldığı takdirde, Gazişehir büyük avantajı eline geçirmiş olacak..

Hedefini süper lig olarak belirleyen ve artık geri dönüşü olmayan yola giren kırmızı – siyahlı temsilcimiz, galibiyet serisini bugün 6’ya çıkartarak seriyi sürdürmek istiyor.

İzmir A Klasman hakemlerinden Hakan Ceylan’ın bugün Yeni Eskişehir Stadyumunda saat 16.00’da çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SERİ DEVAM EDECEK

Gazişehir Gaziantep geçen hafta evinde konuk ettiği İstanbulspor’un 4 maçlık yenilmezlik serisine son verdi, serisini bitirdi. Şimdi sıra Eskişehir’de. Ligde önemli bir çıkış yakalayan Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, son 5 maçta inanılmaz bir seri yakaladı. Play-Off potasına girdi. 3 maç üst üste kazanan Eskişehirspor ile bugün deplasmanda kozlarımızı paylaşacağız. Gazişehir Gaziantep FK 5 maçlık serisini 6 maça çıkarıp rakibin 3 maçlık serisini bitirmek istiyor. Futbolcular bu zorlu deplasmandan da galibiyetle ayrılarak ilk iki şansını zorlamak istiyor.

ERKAN HOCA GÜVENİYOR

Takımda inanmış bir oyuncu kadrosunun olduğunu söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri “Yedek kulübesinde o coşkuyu yaşayan bir oyuncu gurubu var. Bunu yakalamak kolay değil. Bunu yakaladığınız zaman başarıda kolay gelir. Bu en büyük etkenlerden biri diye düşünüyorum. İstanbulspor maçını aynı akşam unuttuk çok zorlu bir Eskişehir maçı var. Onlarda Ümraniyespor deplasmanında çok iyi bir galibiyet aldılar. Bizim açımızdan keyifli ve arzulu bir maç olacak. Oyuncularım çok yoruldu belki rotasyon yapıp dinlendireceğiz ve Eskişehir maçına öyle çıkacağız. Bu deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılıp ardından kendi evimizde oynayacağımız Denizlispor maçında bu stadı doldurmak istiyoruz” dedi.

ESKİŞEHİR CEPHESİ

Geçen hafta sonu deplasmanda mücadele ettikleri lider Ümraniyespor maçından galibiyetle ayrılmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz, “Zorlu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Geçen hafta lig lideri Ümraniyespor ile deplasmanda oynadık ve galip geldik. Bugün de kendi evimizde 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Gazişehir Gaziantep ile evimizde oynayacağımız zorlu mücadelede çıkışımızı devam ettirmeliyiz. Her hafta performansımızın üstüne koyarak gitmeliyiz. Yakaladığımız iyi havayı devam ettirmeliyiz. Ayaklarımızın yere daha sağlam basması gerekiyor. Eskişehirspor’u yeniden istikrarlı hale getirmeye çalışıyoruz. Bizim için her maç ve her puan çok önemli. Artık dalgalanmalar yaşamak istemiyoruz. Her maçı ayrı düşünüyoruz. Gazişehir Gaziantep maçı önemli. Bu maçtan galibiyetle ayrılmanın yollarını arıyoruz. Evimizden iyi bir sonuçla dönmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU