ADANASPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAD: 5 OCAK STADYUMU

TARİH: 12 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ

SAAT: 18.00

HAKEMLER: ERKAN ÖZDAMAR – ATA YILDIRIM – HÜSEYİN AYLAK

YAYIN: BEIN MAX 1

Sezonun ilk maçında kendi evinde farklı galip geldiği rakibi karşısında Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, Adana 5 Ocak Stadyumunda da üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Ankara A Klasman hakemlerinden Erkan Özdamar’ın bugün Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda saat 18.80’de çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Beın Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SERİYİ BOZMAYACAKLAR

Spor Toto 1’inci liginin ikinci yarısına üst üste elde ettiği galibiyetlerle başlayan ve Play Off potasının içine giren Gazişehir Gaziantep, seriyi bugünde bozmak istemiyor.

Samsunspor, Gaziantepspor ve Boluspor galibiyetlerinin ardından yine ligin güçlü ekipleri arasında yer alan Adanaspor’a deplasmanda aynı tarifeyi uygulayarak çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Erkan Sözeri nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Gazişehir Gaziantepli futbolcuları kulüp başkanı Adil Konukoğlu, moral yemeğinde bir araya getirerek zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmalarını istedi. Moralleri yerinde olan futbolcular ise Adanaspor karşısında ellerinden gelenin en iyisini yaparak galibiyet serisini 4 maça çıkartacaklarını ve süper lige emin adımlarla gideceklerinin sözünü verdi.

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Adanaspor’un güçlü bir takım olduğunu kaydeden Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “iki hafta önce içeride Giresunspor’u yenemedi, dışarıda Ümraniyespor’a mağlup oldu. Bu nedenle bizim maça kesin galibiyet parolasıyla çıkacaklardır. Karşımızda daha iştahlı ve arzulu bir Adanaspor olacak. Bu ligin hiçbir takımı kötü değil her takımın kendine göre kadrosu var Adanaspor’da zorlu bir deplasman, güçlü oyunculardan kurulu bir takım bu nedenle dersimize iyi çalışıp, analizlerimizi iyi yapacağız. Taktik ve teknik çalışmalarımızı yapıp bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Tabi en büyük hedefimiz maksimum puanlar alarak üç puanla dönmek ama ortalama iki puan sizi hedefe götürüyor. Bu mantıkla hareket edeceğiz ama bu beraberliğe oynayacağız anlamı taşımıyor. Biz her maçı kazanmak için çıkacağız. Bu maça da öyle çıkacağız ama puansız da dönmek istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

ADANA CEPHESİ

Kendi sahalarında hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Teknik Direktör Osman Özköylü, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ümraniyespor karşısında etkili ve baskılı bir futbol oynadık. 8-9 tane net pozisyonumuz var. Verilmeyen çok net bir penaltımız var. Bir çok neden var. Ama biz bunlara sığınmıyoruz. Bizim düşüncemiz sahada bize karşı olan bütün olumsuz faktörleri yenmek. Her hafta performansını arttıran bir Adanaspor var. Adanaspor takımı bu ligin tartışmasız en iyi takımları arasındadır. Bu durumu ne yapıp edip düzelteceğiz ve artık çıkışa geçeceğiz. Sahamızda Gazişehir ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak artık seri galibiyetler almak istiyoruz. Taraftarımızın bu önemli maçta bizi asla yalnız bırakmamalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz. Ben bu oyuncu grubuna güveniyorum ve inanıyorum. Gazişehir karşılaşmasında sakatımız yok. Bekir Yılmaz sarı kart cezalısı olduğu için bu hafta oynayamayacak” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU