Sezona oldukça iyi başlayan ve oynadıkları 5 maçın tamamından galibiyetlerle ayrılan Bozkurtspor ile Ankas İstiklalspor, avantaj elde etmek için sahada olacak. Pazar günü Şehitkamil İlçe Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlarken, süper kümede bütün gözler bu maçta olacak.

DOSTLUK KAZANSIN

Zorlu mücadele öncesi her iki ekibin antrenörleri maçtan daha ziyade dostluğun galip gelmesini istiyor.

Bozkurtspor antrenörü Mehmet Erdoğan, süper amatör kümede iyi futbol oynayan iki ekibin mücadelesinde dostluğun baki kalmasını istediğini söyledi. Skorda ki başarılardan daha ziyade iki kulübün dostane içerisinde maçlarını oynanması taraftarı olduğunu belirten Erdoğan, az hata yapanın maçı kazanacağını belirtti.

Süper amatör kümede bu sezon birçok takımın iyi ve ligimize yakışır futbol oynadığını açıklayan Anka İstiklalspor antrenörü Salih Karalar’da “Bu takımlardan biri de hafta sonu karşılaşacağımız Bozkurtspor’dur. Gerçekten çok iyi bir kadroya sahipler ve başlarında kendini kanıtlamış bir antrenör arkadaşımız var. Elbette ki her takım sahaya kazanmak için çıkar. Biz öncelikli olarak dostluğumuzun zedelenmemesi adına mücadele vereceğiz. Dostluk her zaman önemli bir unsurdur, her takımın kendine göre hedefi vardır ve rakibimizle aynı hedefler doğrultusunda bu hafta yollarımız çakışacak. Temennim Gaziantepli futbol severlere güzel bir futbol karşılaşması izlettirmektir” açıklamasında bulundu.