1 Ekim’de başlayacak olan festivalde; dragon bot yarışları, su kayağı, jet skı, flyboard, wakeboard yarışmaları yapılacak. Saat 10.00’da Milli Dalgıç Şahika Ercümen’in serbest dalışı ile başlayacak olan festival gün boyunca devam edecek.

Şuana kadar 20 dragon takımının müracaat ettiği ‘Su Sporları Festivali’ sporcuları ve izleyicileri tarihi Rumkale’nin güzellikleri ile buluşacak.

Bu arada; su sporları festivalini izlemek isteyen vatandaşlar için saat 10.00 ile 19.00 arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile Gaziantep Üniversitesi önünden kaldırılacak ücretsiz servislerle ulaşım sağlanabilecek.

SPOR SERVİSİ

Karşıyaka Gençlik sezona hazırlanıyor

Birinci amatör küme ekiplerinden Karşıyaka Gençlikspor’da yeni sezon hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor.

Çalışmalarını Seyrantepe tesislerinde haftanın iki günü sürdüren sarı – siyahlı ekip, yeni sezonda hedefini üst sıralar olarak belirledi.

Gaziantep amatör kulüplerin yeni sezonda başarılı ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulunan Karşıyaka Gençliksor kulüp başkanı Mehmet Karabaş, “Sporun kardeşliğini ve dostluğunu her zaman ön planda tutmaya özen gösteriyoruz. Bu sezon zorlu bir grupta mücadele edeceğiz. Öncelikli olarak hedefimiz Fair Play çerçevesi içinde mücadele etmek ve daha sonra da üst sıralarda yer edinmek olacak” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU