Gaziantep’te başlatılan “Bir Okul Bin Gelecek “ projesi kapsamında okul yapımında katkıda bulunan hayırseverler bayramda unutulmadı. Çocukları olmayan Emire Tezel ve Olcay Külah Gaziantep Valisi Erdal Ata eşleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından ziyaret edildi.
Hayırseverlerin ziyaretine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Eşi Nazan Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin katıldı. Gaziantep Valiliği ile Emire Tezel arasında protokol imzalama töreninde kendisini yalnız bırakmayacaklarını belirten Ata, bayramda sözünü yerine getirdi. Hayırseverleri evlerinde ziyaret etti. Ata “Bayramda kapısı çalınmayan kimse kalmamalı Hayırsever hanımefendileri bayramda ziyaret ederek onların bir evladı olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi
AİLEMİZİN FERDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise "Olcay hanım ve Emire hanım mili eğitim ailesinin bir ferdi oldular. Yaşadığımız ve yaşadıkları sürece onları yalnız bırakmayacağız” dedi. Gelirinin büyük bir kısmını okul yapımına bağışlayan emekli öğretmen Olcay Külah bayramda kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti. Çocuğu olmayan hayırsever Emire Tezel bayramda ziyaret edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tezel, “Bayramda kapımızı çalarak bizi yalnız bırakmayan sayın valimize eşlerine ve milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Gaziantep’te başlatılan “Bir Okul Bin Gelecek “ projesi kapsamında okul yapımında katkıda bulunan hayırseverler bayramda unutulmadı. Çocukları olmayan Emire Tezel ve Olcay Külah Gaziantep Valisi Erdal Ata eşleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından ziyaret edildi.Hayırseverlerin ziyaretine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Eşi Nazan Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin katıldı. Gaziantep Valiliği ile Emire Tezel arasında protokol imzalama töreninde kendisini yalnız bırakmayacaklarını belirten Ata, bayramda sözünü yerine getirdi. Hayırseverleri evlerinde ziyaret etti. Ata “Bayramda kapısı çalınmayan kimse kalmamalı Hayırsever hanımefendileri bayramda ziyaret ederek onların bir evladı olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.AİLEMİZİN FERDİİl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise "Olcay hanım ve Emire hanım mili eğitim ailesinin bir ferdi oldular. Yaşadığımız ve yaşadıkları sürece onları yalnız bırakmayacağız” dedi. Gelirinin büyük bir kısmını okul yapımına bağışlayan emekli öğretmen Olcay Külah bayramda kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti. Çocuğu olmayan hayırsever Emire Tezel bayramda ziyaret edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tezel, “Bayramda kapımızı çalarak bizi yalnız bırakmayan sayın valimize eşlerine ve milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.