Geçen hafta kendi sahalarında oynadıkları Erzurumspor maçında iyi olmadıklarını kaydeden Sözeri, bazı futbolcuları dinlendireceğini ifade etti.

Devre arasında ki transfer çalışmalarını futbolcuların kalan 4 haftalık performansının belirleyeceğini açıklayan Sözeri, hamlelerini de ona göre yapacağını söyledi.

BASİT GOLLER YİYORUZ

Erzurumspor karşısında oyuna iyi başlayamadıklarını söyleyen Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “iki haftadır da maalesef bize yakışmayan goller yiyoruz, yediğimiz gollerde ister istemez oyuna etki ediyor ve iyi oynamamızı engelliyor. Aslında son 5 maçta fena oynamıyorduk iyi oynuyorduk giderek gelişen bir oyunumuz vardı ama maalesef özellikle ilk yarıda iyi oynamadık. Devre arasında konuştuk, oyuncu değişiklikleri fayda getirdi ikinci yarıda biraz daha iyi oynamaya çalıştık. Kabul etmek gerekirse Erzurumspor bizden daha iyi oyun sergiledi. Erzurumspor iyi bir takım ve bulunduğu yerin üstünü hak eden bir takım” dedi.

BELKİ DİNLENDİRECEĞİZ

Erzurumspor karşısında dağınık olduklarını açıklayan Sözeri, “Ben geldikten sonra 6 haftadır hemen hemen aynı oyuncularla oynuyoruz ister istemez bazı oyuncularımızın da performans düşüklükleri gözüküyor bunları da belki dinlendireceğiz, belki farklı oyuncularla yola devam edeceğiz. Üç haftadır oyuna sonradan giren oyuncularımız sonuca etki ediyorlar ve sonuca katkı sunuyorlar bu bizim açımızdan güzel” dedi.

ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR

Erzurumspor karşısında ikinci yarıda oyunu çevirmek adına müdahalelerde bulunduklarını aktaran Sözeri, “Bunu başardık ta 2 – 2 yaptık hatta 3 – 2 de olabilirdi ama bu kötü oyuna rağmen bizim için bir puan kötü değildi. Erzurumspor gerçekten bizden iyiydi bunu kabul etmek lazım. Bazı mevkisel sıkıntılarımız açık gözüküyor bunları da devre arası hamlemizi yapacağız. Oyuncularımızın göstereceği performans benim devre arasında yapacağım hamlelerin belirleyicisi olacak. Futbolcularım bu güne kadar ellerinden geleni yapıyorlar ve yapıyorlar da. Erzurumspor karşısında kazanmayı çok istiyorduk ama maalesef sonuca yansıtamadık birde böyle goller yerseniz oyunu etkiliyor. Rakip kapanmaya çalışıyor, siz açmaya çalışıyorsunuz birçok etkenler oluyor. Biz bir puanı bu oyuna rağmen kazanç olarak görelim” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU