Gazişehir Gaziantep’te teknik direktör Erkan Sözeri, Gaziantepspor maçının ardından futbolcularına dinlenme fırsatı vermeden Bolu maçı hazırlıklarına başladı.

Devre arası yapılan transferlerle kadro derinliğinin oluştuğunu ifade eden Sözeri, içeride ki maçlarını kazanmaları ve deplasmandan da puanlar getirmeleri durumunda hedefe gideceklerini kaydetti.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Cumartesi günü kendi sahalarında Boluspor ile oynayacaklarını hatırlatan Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, “Önümüzdeki maçın tüm planlarını yine kazanmak üzerine yapıyoruz. Çünkü içerideki maçlarımızı kazandığımız takdirde dışarıdan getirdiğimiz puanlar bizi hedefe götüreceğini umuyoruz. Bu nedenle Boluspor maçı bizim açımızdan çok daha zor olan bir maç olarak görüyoruz, tehlikeli bir takım ile oynayacağız iyi bir kadrosu olan bir takımla mücadele edeceğiz. Giresunspor’u deplasmanda yendiler geçen hafta çok iyi oynamalarına rağmen mağlup oldular ama bu hiç kimseyi aldatmasın. Boluspor çok iyi oynayan iyi pozisyonlara giren bir takım o yüzden çok dikkatli ve konsantre olmamız gereken bir maç” dedi.

KARAKTERLİ KADROMUZ VAR

Kadro derinliğinin ellerini güçlendirdiğini aktaran Sözeri, “ İlk yarının son haftasında Rize maçına baktığımızda oyuna sokacak oyuncu problemimiz vardı şimdi ise iki takım sahaya sürecek bir kadromuz var. Uzun soluklu bir maraton ve ikinci yarı çok zorlu karşılaşmalar olacak, bunun cezası, sakatlığı, formsuzluğu olacak o yüzden tatlı bir rekabet içinde olacağız. Bu kadro değerini bizim için avantaj görüyorum oyuncu kadromuz zaten karakterli iyi bir kadro hem teknik anlamda hem de karakter olarak iyi bir kadro ve sonradan takıma gelen arkadaşlarla daha iyi bir ekibe sahip olduk” dedi.

HEDEFİMİZE GİTMEK İSTİYORUZ

Dün oynadıkları U – 21 maçında kadroda yer almayan futbolcuların genel durumunu değerlendirdiğini aktaran Sözeri, “oynamayan futbolcularımızı böyle maçlara alarak onlarından fizik kalitesini yükseltmek amacımız. Dünkü maçta onun için son durumlarını görmek amacıyla İsmail Konuk olsun, Tugay Kaçar olsun, Serdar Deliktaş olsun bu oyuncularının fizik kalitesini görmek için iyi bir fırsat. Çünkü takımımızda kamp geçirdik dediğim gibi bu kadromuzla rekabet başarıyı getirir mantığı ile devam edip iyi bir şekilde hedefimize gitmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU