Tecrübeli teknik adam oyuncularını yakın markaja alıyor. Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin yeni patronu Milli maçlar nedeniyle verilen arada sıkıntıları tespit edip çözüm üretecek.

TFF 1. Lig’de geride kalan 11 haftalık bölümde 14 puan toplayarak 10. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada süper lig ekiplerinden Kayserispor ile hazırlık maçı yapacak.

Kırmızı – siyah ve beyazlı takımın başında 4 resmi müsabaka geçiren Teknik Direktör Erkan Sözeri, yeni takımını markaj altına alacak. Eksikleri tespit edip sıkıntılara çözüm üretmeye çalışacak olan deneyimli teknik adam yönetim kuruluna da durumu rapor edecek.

SIKINTILI GÜNLERİ GERİDE BIRAKMAK İSTİYOR

TFF 1. Lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, Erkan Sözeri ile sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor. Sezon başında yaşadığı kaoslu günleri Erkan Sözeri’nin gelişiyle birlikte biraz olsun geride bırakmayı hedefleyen temsilcimiz, yeni hocasıyla çıktığı 4 lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Lig’e verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Sözeri, oyuncularını daha yakından tanıyarak kendi oyun felsefesini hangi oyuncularla nasıl yapabileceği konusunda fikir sahibi olacak.

MORAL AŞILAYACAK

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin milli maçlar nedeniyle verilen arada en büyük amacının forma giyemedikleri için küsen oyuncuları kazanmak olduğu belirtildi.

Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizde, tecrübeli teknik adam bu durumu fırsata çevirerek oynamayan oyuncularla daha yakından ilgilenme imkanı bularak performanslarını ve isteklerini yakından görecek.

BİRE BİR GÖRÜŞECEK

Tecrübeli teknik adam ligin 12’inci haftasında oynayacakları Adana Demirspor maçı hazırlıklarının yanı sıra oyuncularla yakından görüşme fırsatı da bulacak. Lige verilen milli arada programını oyuncularla daha yakın olmak için belirleyen deneyimli teknik adam birebir yapacağı görüşmelerle de moral ve motivasyon anlamında takımı toparlamayı planlıyor. Oyuncuların sorunlarını ve isteklerini dinleyecek olan Sözeri, kendi oyun felsefesi ve çalışma programları hakkında da oyuncularını bilgilendirecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU