Milletvekili adayları Muhittin Taşdoğan, Sermet Atay, M.Ejder Demir, Hüseyin Kurt, Serdar Çelk, Mustafa Bozgeyik, Meral Özdemir, Mesut Fettahlıoğlu, Berat Geyik, Ayşegül Demet Köroğlu, Seyit Çapan, Davut Karabacak, Halil Beyazay ve Serdar Önel partililerin alkışları arasında kendilerini tanıtırken Cumhur ittifakını birinci çıkarmak ve MHP'yi Gaziantep'te 1. parti yapmak için partililerden söz istediler.

ÇELİK:SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Muzaffer Çelik, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Küresel güçler sinsi planlar içerisinde. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere, önce ülkem ve milletim sonra partim ilkesiyle sandıkta gereken dersi vereceğiz" dedi.

TAŞDOĞAN:35 İLE BUNLARI YAPTIK

MHP 1. Sıra adayı Muhittin Taşdoğan, ülkenin 15 Temmuz'da büyük bir badire atlattığını, Kilis'e bombalar düştüğünü, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba patladığını hatırlatarak, "Gaziantep havaalanına füze düştü, hatırlayın hendekleri. Ülkemizin bu kötü günlerinde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 35 milletvekili ile irade koydu ve hükümet gereğini yaptı.35 milletvekili ile bunları yapan irade 135 milletvekili,335 milletvekili ile neler yapmazki?" dedi.

İSTİKLALİMİZ İÇİN ADAYIM

Muhittin Taşdoğan, partililerden Cumhur ittifakını birinci yapmak için söz istedi. Taşdoğan, "Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için varlığım Türk varlığına armağan olsun. İstikbalimiz değil istiklalimiz için adayım. MHP'yi Gaziantep'te birinci parti yapmaya varmısınız. Sabahlara kadar çalışmaya varmısınız. Rehberi Kuran, hedefi turan edinmeye yolları aşındırmaya varmısınız? MHP'ye vereceğiniz her oy Türkiye'nin geleceğinize oydur" diye konuştu.

ATAY:NEDEN CUMHUR İTTİFAKI?

MHP Gaziantep 2. Sıra Adayı Sermet Atay da, konuşmasında Ak Parti ile niye ittifak yapıldığı konusuna değindi. Atay, "15 Temmuz öncesinde FETÖ devletin iliklerine kadar sızmış. Bu sızmada mevcut hükümet üyelerini de kullanmış. Cumhur İttifakı’nın temel amacı önce vatanım ve milletim sonra partim ve bendir. Biz devletimizin bekası için AK Parti ile birlikte seçime giriyoruz" dedi.

DEMİR:MHP ÜLKEMİZİN TEMİNATI

MHP Gaziantep 3. Sıra Adayı Ejder Demir ise; Milliyetçi Harekat Partisi'nin ülkenin teminatı olduğunu belirterek, "Geleceğimizin emanetini MHP iktidarına bırakacağız" dedi.