İnsan hayatına ilk hizmetlerinin ‘Merhaba Bebek’ olduğunu kaydeden Başkan Fadıloğlu, devam eden hizmetlerin taziye hizmetleriyle son bulduğunu kaydetti. Amaçlarının, özellikle dezavantajlı kişilerin hayata daha pozitif bakmalarını sağlayacak imkanlar sunma olduğunu anlatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, projelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İLK HİZMET ‘MERHABA BEBEK’

Vatandaşların her konuda destekçisi olduklarının altını çizen Başkan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek projesiyle ilçe sınırları içinde bebek sahibi olan ailelerin en mutlu gününde yanlarında oluyoruz. Merhaba Bebek projesi kapsamında bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret ediyoruz.” diye konuştu.

‘MERHAMET ELİ’ UZATIYORUZ

Hayata geçirdikleri ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim ve öksüz çocukların hayata umutla bakmalarını hedeflediklerine değinen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Merhamet Eli projesi ile yetim ve öksüz çocuklu aileler önce tespit ediliyor, daha sonra yapılması gereken çalışmalar sırasıyla yapılıyor” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

2017 yılında sosyal belediyecilik konusunda önemli rakamlar elde ettiklerini belirten Başkan Fadıloğlu, “Vatandaşlarımızın taziye ziyaretlerini en iyi şekilde ağırlamalarını sağlamak adına 2017 yılı içerisinde 4 bin 666 defa çadır kurduk. İlçemiz genelindeki 116 taziye evimizde bin 254 farklı aileye taziye hizmeti verdik” ifadelerini kullandı. BÜLTEN