Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığımız ziyaretlerde sorunları yerinde tespit ederek, çözüm üretmeye çalışıyoruz.”dedi. İftar öncesi ve sonrası aile ziyaretlerini sürdüren Başkan Tahmazoğlu, ziyaretlerine Konak ve Gümüştekin Mahallelerinde devam etti. Konak Mahallesinde dört ve Gümüştekin Mahallesinde beş aileyi iftar öncesi evinde ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu’na, Şahinbey Belediye Meclis üyeleri Nihat Aydıngüler, Sedat Kılınç, Tekin Çürükoğlu ve Hayriye Özmantar eşlik etti.

İHTİYAÇLARIMIZ KARŞILANIYOR

Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden aileler,“sadece ramazan ayında değil farklı zamanlarda da Başkan Tahmazoğlu’nun mahallelerini ziyaret ettiğini belirterek, “sağolsun başkanımız hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmıyor. Şahinbey Belediyemiz sosyal markette bizlere verilen şefkat kartla her ay düzenli olarak ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Böyle mübarek bir günde başkanımızı evimizde misafir etmekten bizim için ayrı bir mutluluktur.”dediler.

MECLİS ÜYELERİYLE AİLE ZİYARETİ

Hergün farklı mahalleleri ziyaret ettiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, “yıl boyu olduğu gibi ramazan ayında da başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle birlikte aile ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her gün farklı mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Böylelikle gittiğimiz mahallemizin varsa sorunlarını yerinde tespit etme imkanı buluyoruz. Bununla birlikte vatandaşımızın taleplerini alıyoruz. Aile ziyaretlerimizde varsa ailemizin ihtiyaçları konusunda yardımcı oluyoruz. Çözüm üretmeye çalışıyoruz.”dedi.