AKP büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek projelerini anlattı. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra üyelerinde katıldığı toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. İnşaat Mühendisleri Odası ziyaretine Belediye başkan adayı Fatma Şahin’in yanı sıra AKP İl Başkanı Ahmet Uzer, Millet vekilleri Halil Mazıcoğlu, Derya Bakbak ve Ali Şahin ile Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun katıldığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yerel seçimler öncesi tüm siyasi partilerin odayı ziyaret ederek projelerini anlattıklarını belirterek tüm adaylara başarılar diledi.

SORUNLARI ANLATTI

Ziyarete gelen adaylara sektörün sorunlarını anlattıklarını ifade eden Melih Meriç” Yerel seçimler dolayısıyla AKP adayı Sayın Fatma Şahin beraberindeki heyet ile odamızı ziyaret ederek projelerini anlattılar. Gaziantep’in imar sorunundan trafik sorununa, hava kirliliğinden eğitim sorunlarına kadar birçok konu üzerinde duruldu. Bizlerde inşaat sektörünün içinde bulunduğu sorunları kendilerine anlatarak çözüm noktasında katkı sağlamalarını istedik. Gaziantep’i bir bütün olarak görüp sorunların öyle çözülmesi konusunda görüşlerimizi aktardık. Sorunların ortak akılla çözülmesi gerektiğini ve sivil toplum kuruluşlarından şehirle ilgili konularda görüş alınması gerektiğini belirttik. Ulaşımdaki sorunların ivedilikle çözülmesinin gerekliliğini belirterek bir an önce çözümlenmesi gerektiğini söyledik. Sayın Fatma Şahin yapmayı düşündüğü projelerini bizlere anlattılar ve başarılar diledik” diye konuştu.

DİKKATE ALINMASI ÖNEMLİ

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç yapılacak projelerde ilgili sivil toplum kuruluşlarının görüşünün alınmasının önemine değinerek, başkanlık makamına oturacak başkanların bunu dikkate almasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ