Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Mehmet Şahan istifa etti.

Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası kulübün önünü açmak adına görevinden ayrılmasının daha faydalı olacağı açıklamasını yapan Şahan’a yönetim kurulu teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada şunlara değinildi;

Teknik direktörümüz Mehmet Şahan kulübümüzün önünü açmak için takımımızdan ayrılma kararı almıştır, yönetim kurulunun görevine devam etmesi yönündeki isteğine rağmen kulübe olan sevgisi ve şehre olan saygısı nedeni ile bu kararında ısrar etmesi nedeni ile hocamızın ayrılma talebi yönetim kurulunca kabul edilmiştir.,

Mehmet Şahan hocamıza ve ekibine görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu özverili çalışmalar nedeni ile kulüp olarak teşekkürlerimizi sunar budan sonraki iş ve aile yaşamında mutluluklar dileriz .

Gaziantep Bş.bld Spor kulübü yönetim kurulu

Mehmet Şahan’dan istifa açıklaması

Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası teknik direktörlük görevinden istifa eden Mehmet Şahan, çok başarılı olmasını istemesine rağmen gerçekleşmediğini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un her zaman başarılı olmayı hak ettiğini açıklayan Şahan, kendisine ve takımına zarar vermemek adına böyle bir karar aldığını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile birlikte çok başarı olmak istememe rağmen bu gerçekleşmedi diyen Mehmet Şahan, “Takım benim memleketimin takımı, buraya sadece para, işsizlik piskolijisini yenmek için çalıştığım bir yer olarak bakmadım yönetime, takıma ve kendime zarar vermeme adına ayrılmayı uygun gördüm” şeklinde konuştu.