BALIKESİR – GAZİANTEPSPOR

STAT: BALIKESİR ATATÜRK STADYUMU

TARİH: 14 EKİM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 15.00

HAKEM: ÖZGÜÇ TÜRKALP – ENGİN ERDEM – ÖNDER YILMAZ

YAYIN: BEIN SPORTS MAX 1

Sahada ki mücadelelerini bir türlü skora yansıtamayan kırmızı – siyahlı temsilcimizin genç yetenekleri, bugün kendilerine güvenenleri mahcup etmek istemiyor.

Balıkesir Atatürk Stadyumunda bugün saat 15’de Ankara A klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp’in ilk düdüğüyle başlayacak olan mücadele Beın Sports Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ŞAŞIRTMAK İSTİYORLAR

Gaziantepspor’un genç yetenekleri bugün oynayacakları Balıkesirspor maçında spor kamuoyu ev sahibi favori göstermesinin karşısında onları şaşırtacaklarını söyleyen oyuncular, zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Kırmızı – siyahlı futbolcular sessiz sedasız hazırlıklarını tamamlarken, ligde var olma adına mutlaka puan elde ederek evlerine döneceklerinin altını çizdiler.

TEKNİK DİREKTÖRSÜZ ÇIKIYORLAR

Gaziantepspor’da ki görevinden ayrılan teknik direktör Bünyamin Süral’ın yerine henüz bir hoca ile anlaşamayan temsilcimizde bugün sahada alt yapı genel koordinatörü Levent Gündoğdu olacak.

Futbolcuları alt yapıdan yetiştiren isim olan Gündoğdu’nun oyuncuların özelliklerini en iyi tanıyan isim olması futbolcular açısından da avantaj teşkil edecek.

BALIKESİR CEPHESİ

Gaziantepspor’un konumunun kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Can Cangök, "Ligin dibinden kurtulmaya çalışıyorlar. Onlar gibi bizim de 3 puana şiddetle ihtiyacımız var. Bu maç, kolay gibi görünen zor maçlardan biri. Genç, koşan bir rakiple oynamak her zaman zordur. Dirençlerini kırarak mutlaka kazanmak istiyoruz" dedi. Can Cangök, Okan'ın süresiz kadro dışı kalmasını ise aile içi problem olarak nitelendirdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU