GAZİANTEP BASKETBOL – ESKİŞEHİR BASKET

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 28 EKİM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 20.15

HAKEMLER: ZAFER YILMAZ – ZİYA ÖZORHON – SERHAT BÜKER

YAYIN: BEIN SPORTS 3

Bu sezon ligde henüz tek galibiyeti bulunan kırmızı – siyahlı dev adamlar, bu akşam taraftarlarının da desteğini alarak çıkışa geçmek istiyor.

Gaziantep Basketbol’un, bugün saat 20.15’de Eskişehir Basket ile Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda Zafer Yılmaz’ın hava atışıyla başlayacak mücadele Beın Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ÇIKIŞ ARIYORLAR

Basketbol Erkekler Süper Liginde geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe Ülker’e farklı mağlup olan Gaziantep Basketbol, bugün kendi evinde oynayacağı lig karşılaşmasında puan kaybını telafi etmek istiyor.

Dev adamlar, geride kalan üç haftalık periyotta bir galibiyet ve iki yenilgi alırken, bu akşam Eskişehir Basket karşında galip gelerek çıkış yakalamak istiyor. Kırmızı – siyahlılar, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak çıkışa geçmek istiyor.

KOLTUKLAR BOŞ KALMASIN

Basketbol Erkekler Süper Lig temsilimiz Gaziantep Basketbol takımının bu akşam kendi evinde konuk edeceği karşılaşmada tribünlere büyük görev düşüyor. Bu sezon iki kulvarda birden zorlu maçlara çıkan potanın ağalarına en büyük destek ise tribünlerden geliyor. Bu akşam ki mücadele de hem son iki maçlık yenilgi serisine son vermek hem de ligde çıkış yakalamak adına Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda ki zorlu mücadele de koltukların boş kalmaması gerekiyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU