Mavi Beyazlılar, hafta içinde galip geldikleri Adanaspor maçını unuttu Göztepe maçına konsantre oldu. Ligde 7 maç sonunda 11 puanda olan Büyükşehir Belediyespor Göztepe engelini de geçerek galibiyetlerini seriye bağlamak istiyor. Mavi ? Beyazlıların teknik direktörü Erol Azgın, mutlak 3 puan için Göztepe maçına çıkacaklarını söyledi.

3 puan olmalı
İzmir deplasmanında oynayacakları maçta galibiyet alarak moral bulmak istediklerini anlatan Azgın şunları söyledi: ?Takım olarak iyi bir ekibiz. Hafta içerisinde şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Adanaspor karşısında galip geldik. Şimdi bu maçın anlamlı olması için bir zorlu maçımızı daha kazanmamız gerekiyor. Göztepe taraftarı önünde maçı kazanarak ligde n galibiyet serilerini sürdürmek istiyoruz? diye konuştu.

Dün gittiler
Adanaspor galibiyetinin ardından bir gün dinlenen Büyükşehir Belediyespor?lu futbolcular dün sabah yaptığı antrenmanın ardından karayoluyla Adana?ya oradan da hava yoluyla İzmir?e gittiler.

TRT3 Naklen yayınlayacak
Büyükşehir Belediyespor?un İzmir Atatürk stadyumunda oynayacağı karşılaşma TRT3?de saat 19.00?dan itibaren naklen yayınlanacak. Zorlu deplasmanda Antalya üst klasman hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalarken, Eskişehir üst klasman yardımcı hakemlerinden İsmail Şencan ve Antalya üst klasman yardımcı hakemlerinden Baki Yiğit yardımcılıklarını yapacaklar.

Galibiyet istiyorlar
Bank Asya 1. liginde yoluna na mağlup devam eden Mavi ? Beyazlılar Sakaryaspor ve Adanaspor galibiyetlerini ardından bu gün oynayacakları Göztepe karşılaşmasından da üç puan alarak kendilerini şampiyonluk potasının içinde görmek istiyorlar.