EMPERA HALI GAZİANTEP BASKETBOL – BEŞİKTAŞ
SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY
TARİH: 28 ŞUBAT 2021 PAZAR
SAAT: 13.00
YAYIN: TİVİBU SPOR 2

Empera Halı Gaziantep Basketbol İNG Basketbol Erkekler Süper Liginin 22’inci hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor.

Ligde oynadığı son 4 maçında rakiplerini mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, galibiyet serisinin 5’incisini Beşiktaş karşısında da elde etmek istiyor.

Karataş Şahinbey Spor Salonunda yarın saat 13.00’de başlayacak mücadele Tivibu spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

PLAY OFF’DA KALACAĞIZMilli maçlar nedeniyle lige verilen ara öncesi inanılmaz bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Empera Halı Gaziantep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “Birbirinden güçlü rakiplerimi mağlup etmenin ardından ayaklarımızın yere sağlam basmamız gerekiyor ve ligde ki çıkışımızı yarın kendi evimizde konuk edeceğimiz Beşiktaş karşısında da sürdürmemiz gerekiyor. Oldukça zorlu geçeceğini bildiğimiz Beşiktaş maçına motive olduk. Rakibimiz bu sezon lige iyi başlayamamalarına rağmen sonra ki haftalarda çok iyi çıkış yakaladı. Zorlu bir mücadele olacak ama biz kendi evimizde bu haftayı da galibiyet ile kapatarak Play off çemberinin içinde ki yerimizi koruyacağız” açıklamasını yaptı.

DEVAMI GELECEKHer maçta olduğu gibi yarın da kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına en yüksek motive ile çıkacaklarını söyleyen Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, “Bu ligde hiç bir maçın kolay olmayacağının bilincindeyiz. Yarın evimizde oynayacağımız Beşiktaş karşısında da zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizde bizim gibi Play Off mücadelesi veriyor. Bu nedenle kendi evimizde oynayacağımız maçın hiçte kolay olmayacağının farkındayız. Bizde hedeflerimiz doğrultusunda özellikle kendi dengimiz olan takımlarla oynayacağımız maçlarımızdan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Yarın da Beşiktaş maçından galibiyet ile ayrılıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştular.
MUHARREM TÜRKOĞLU