Voleybol Erkekler 2’inci ligi B grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Şahinbey Belediyespor, bu gün kendi evinde Antakya Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta Genç Kafkars karşısında set vermeden net bir galibiyet elde eden filenin Şahinleri bugün ki mücadeleden de aynı skorla ayrılmak istiyor.

Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonun da bugün saat 16.00’da başlayacak mücadeleden galibiyetle ayrılarak liderliğini devam ettirmek isteyen Şahinbey Belediyespor, taraftarlarını tribünlere bekliyor.

VOLEYBOL SEVERLER MUTLU OLACAK

Salona her maçlarını kazanmak için çıktıklarını ifade eden Şahinbey Belediyespor antrenörü İsmail Çobanoğlu, “Oldukça zorlu bir grupta lider olarak yolumuza devam etmek kolay bir iş değil. Bizim açımızdan her mücadele engellerle dolu, biz bu zorlukların üstesinden gelip hedeflediğimiz şampiyonluğa adım adım ilerlemek istiyoruz. Bugün oynayacağımız Antakya Belediyespor karşılaşması bizim hedef maçlarımızdan bir bu hedefimizi de galibiyetle atlatıp salondan kazançlı çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU