Gaziantepspor, şike soruşturması kapsamında cezaevine girdikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor tarafından sözleşmesi feshedilen İbrahim Akın ile 3,5 yıllık, Sivasspor’dan ayrılan sağ kanat oyuncusu Kerim Zengin ile de 1,5 yıllık anlaşma sağladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor tarafından sözleşmesi feshedilen ve tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen İbrahim Akın'ın Gaziantepspor'dan gelen teklifi kabul ettiği ve 3,5 yıllık anlaşmaya imza attığı açıklandı.

KONTROLDEN GEÇTİLER

Öte yandan yeni transfer olan ve 3,5 yıllığına imza atan İbrahim Akın'ın akşam gerçekleştirilecek antrenmana katılacağı, bir diğer transfer Kerim Zengin'in ise sağlık kontolünde olduğu bu sebeple antrenmana çıkamadığı öğrenildi.

EN KÖTÜ PLAY-OFF

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı ve basın sözcüsü Mehmet Kızıl, ilk yarıda taraftarın ve kamuoyunun istediği futbolu sergileyemediklerini, ancak ikinci yarıda yapılan takviyelerle istenilen bir Gaziantepspor olacaklarını söyledi. Kızıl, en kötü ihtimalle play-off grubuna kalacaklarını, bundan kimsenin şüphesinin olmamasını isteyerek, “Ligin ikinci yarısına iyi bir Gaziantepspor olarak girmek istiyoruz. Hedefimiz play-off grubuna kalmak. Kadromuzla bunu başaracak güçteyiz” dedi. 
Transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Kızıl, devre arası kampına bir iki oyuncunun daha katılabileceğini belirtti.