23 yıldır şeker hastası olan 67 yaşında yaşındaki Ali Rıza Torun ve 8 yıldır şeker hastası olan 42 yaşındaki oğlu Zeki Torun yaşamlarını olumsuz etkileyen bu hastalıktan kurtulmak için arayışa girdi. Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde yapılan başarılı ameliyatla birçok kişinin şeker hastalığından kurtulduğunu öğrenen baba, oğul hemen Özel Gaziantep Anka Hastanesi’ne başvurdu.

SAĞLIKLARINA KAVUŞTULAR

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Olcay Arıcı ve ekibi tarafından hastanede yapılan tetkikler sonucu baba ve oğulun ameliyat açısından bir engelinin olmadığı belirlendi. Bunun üzerine sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen baba ve oğul birer gün arayla ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyatların ardından sağlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan baba, oğul Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Olcay Arıcı ve ekibine teşekkür etti.

NORMAL SEVİYELERE DÜŞTÜ

Operasyonların başarılı geçtiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Olcay Arıcı ise şöyle konuştu: “Tip 2 diyabet hastası olan baba ve oğlu bir gün arayla ameliyat ettik. Ameliyatın ardından şeker değerleri normal seviyelere düştü. Kilo vermeye başladılar. Artık ilaç ya da insülin kullanmalarına gerek yok. Hastalarımız 1 ay kadar sıvı beslenip daha sonra katı gıdalara geçebilecek ve istediklerini yiyebilecekler.” BÜLTEN