Geçen hafta kendi sahalarında konuk ettikleri Antalyaspor maçında iyi futbollarını sonuca yansıtamadıklarını ifade eden Ceylan, sıcak havanın performanslarını etkilediğini kaydetti.

SIKINTI YOK
Geçen hafta oynadıkları Antalyaspor maçının başından sonuna kadar takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen Gaziantep F.K’nın tecrübeli defans oyuncusu Oğuz Ceylan, “Gerçekten iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum maçta öne geçtik ama şanssız bir gol yedik. Sıkıntı yok, hem Galatasaray hem de Antalyaspor karşısında verdiğimiz mücadele kalan 5 hafta açısından bize umut veriyor. Matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyene kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

GAZİANTEP’İ TEMSİL EDİYORUZ
Hiç alışkın olmadıkları atmosferde hem antrenman yapıp hem de maçlara çıktıklarını kaydeden Ceylan, “Artık Temmuz ayına girdik ve Türkiye'de bu mevsimde sezon başı kampı yapmış oluyoruz ama pandemi nedeniyle hala maçlarımızı oynuyoruz. Havaların sıcak olması tabi ki bizi olumsuz yönde etkiliyor ama artık sahaya çıkı mücadelemizi vermek zorundayız. Neticede bir şehri ve güzide bir kulübü temsil ediyoruz. Bu sezon ki hedeflerimize çok az kaldı ve biz kalan haftalarda bu istikrarı sürdürüp puanlar almaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.
MUHARREM TÜRKOĞLU