Gaziantep Kavaklık Şato Restorant'ta yapılan genel kurulda İsmet Özcan, rakibi Ahmet Zemci Yıldız ile yarıştı.Kongrede divan başkanlığını üyelerin oy birliğiyle Gazinatep Esnaf ve Zanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı.Divan heyetinin yerini almasıyla birlikte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak oylamaya sunuldu. Raporlar oybirliği ile kabul edildi. Ardından başkan adayları sırayla konuşmalarını yapıldı

YILDIZ: "HAKLARIMIZ IÇIN MÜCADELE VERECEĞIZ"

Başkan adaylarından Ahmet Zemci Yıldız, yasalar ve kanunlar önünde sahip oldukları haklara erişmek için mücadele vereceklerini belirtti. Yıldız, “ Kıymetli meslektaşlarım çıkmış olduğumuz bu süreçte evvela ekibime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Odamızın kurulmuş olduğu günden bu yana emek vermiş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız mesleklerimizi ve odalarımızıi birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi yerlere getirmektir. Kanun ve yasalar önünde haklarımız varsa almaya gayret edeceğiz” dedi.

ÖZCAN: "EMEĞIMIN KARŞILIĞINI ALMA ZAMANI"

Mevcut Başkan İsmet Özcan, dört yıldan beri yapmış olduğu çalışmaların mükafatlarını alma temennisinde bulundu. Özcan, birlik ve beraberlik ruhlarının diğer arkadaşlarada örnek olmasını diledi.

KÜSBEOĞLU:"ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN"

Gaziantep Esnaf ve Zanatkarlar Odası Birliği ve Divan Başkanı Ömer Küsbeoğlu ise, “Değerli arkadaşlarım, Allah kazasız belasız çalışmalar nasip etsin. Sabah ezanında korna seslerini duyuyorum. Herkes uyurken siz çocukları toplayıp okula götürüyorsunuz. Akşam saatlerinde çocukları evlerine bırakıyorsunuz. Okul bitince ekemk parası için ayrı yerde çalışıyorsunuz. Sizin işiniz zor. Sizin Allah yardımcınız olsun” diye belirtti.

Seçim sonunda Ahmet Zemci Yıldız 334 oy alırkan Ismet Özcan 541 oyla seçimi kazanan isim oldu.

Ismet Özcan'ın yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

Faruk Tiryaki

Mehmet Duran KILIÇ

Ahmet Aksüt

Mehmet Doğan

Derya Sonsayar

Mehmet Yıldırım

Ihsan Kulakoğlu

Sami Mehmet Kulluk