Gaziantep Servisçiler Odası’nın olağan genel kurulu yapıldı…

4 adayın yarıştığı seçimlerde Selçuk Özcan 335 oy alarak servisçilerin yeni başkanı oldu. Mevcut başkan Sedat Özden 167, Seyit Sevimli 220, İlyas Has ise 85 oy aldı.

Şato Restaurant’ta yapılan ve divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nun yaptığı genel kurula birlik ve beraberlik mesajları damgasını vurdu.

MEVCUT BAŞKAN ŞİKAYET ETTİ

Servisciler Odası’nın seçimlerinde ilginç bir gelişme yaşandı. Mevcut Başkan Sedat Özden’in şikayeti üzerine 4 aydır seçimlere hazırlanan Cengiz İşbilir, İsmet Özcan, Cengiz Özdemir, ticaret odasına da kayıtlı oldukları için aday olamadı. Seçim Kurulu tarafından aday olamayacakları bildirilen Cengiz İşbilir yerine Seyit Sevimli’yi, Cengiz Özdemir İlyas Has’ı, İsmet Özcan ise yeğeni Selçuk Özcan’ı aday gösterdi.

BİRLİK MESAJI

Genel Kurulda söz alan Cengiz İşbilir, İsmet Özcan ve Cengiz Özdemir, servisci esnafını sağduyuya davet ederek, “Bir esnaf arkadaşımızın burnu kanayacaksa bu seçimi kazanmanın bir anlamı yok. Biz geleceğimizi taşıyoruz. Yarın veliler ‘biz çocuklarımızı bunlara mı emanet ediyoruz’ derlerse rezil oluruz” dediler.

Genel kurulda adaylar da söz alarak yapacakları proje ve hizmetleri anlattı.

17 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurulda, gündem maddelerinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde Selçuk Özcan 335 oy alarak servisçilerin yeni başkanı oldu. Mevcut başkan Sedat Özden 167, Seyit Sevimli 220, İlyas Has ise 85 oy aldı. MERAL KINACILAR