Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu, binlerce vatandaşın katılımıyla Serinevler Mahallesinde AK Parti Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyeleri katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcoğlu, Bizler Ankara’da sizler için sizlerin rahat yaşaması için evlatlarımızın geleceği için elimizden gelen kanunları çıkarmak çalışıyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar eski bakanımız ve Gaziantep Milletvekilimiz Fatma Hanım, Türkiye'de ilk defa kadın Büyükşehir Belediye başkanı olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Ekibimizle birlikte hep birlikte çalışıyoruz. Yalanlara dolanlara iftiralara kanmadan durmak yok yola devam.”dedi.

ŞAHİN: GURURLUYUM

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, “bu coşkunuz bu yüreğinizdeki sıcaklık için bu gözlerinizde ki ışık için Allah hepinizden razı olsun. Allah yolumuzu açık etsin bu ev sahipliğiniz bize 30 Martta ki zaferin işareti olacak inşallah. 30 Martta güneş daha güzel doğacak, Serinevlerin sesi çok daha gür çıkacak. Başbakanımızın liderliğinde bir söz verdik milletimizin milli iradeyi arkamıza alacağız izinde gideceğiz. Bizim inancımıza göre bir insanı diğer insandan üstün kılan şey serveti değil, boyu posu’da değil güzel kalbi ahlakı takvası ve inancıdır dedik. Herkes birinci sınıf vatandaş olacak dedik. Büyükşehirle beraber yeşil alan için daha fazla ev için daha güçlü yollar için daha güzel yol için sosyal belediyeyi daha güçlü kılabilmek için gece gündüz çalıştık. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Yüce Mevla’mızındı rızasını alarak bu yolculuğa devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin. Allah bu yavrularımızın yolunu açık etsin" dedi.

HABER MERKEZİ