İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mürsel Köse, görevden alınan Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin onuruna veda yemeği verdi. Yemeğe il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, denetcçiler ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Serin bu arada iş dünyası, sanayiciler, oda başkanları ile de vedalaştı.

SERİN VEDA ETTİ

Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, kamu kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulundu. Özel Sanko Okulları'nda okul müdürleri ile biraraya gelerek vedalaşan Serin, Değerler eğitiminde başarılı gösteren okullara belgelerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Serin, Bugüne kadar Gaziantep’in Eğitim alanındaki başarını artırmak için yapılan çalışmalarda göstermiş oldukları çabalardan dolayı tüm okul müdürlerine ayrı ayrı teşekkür etti. Serin, toplantı sonunda tüm okul müdürleri ile tek tek tokalaşıp görevinin son gününde vedalaştı.

SANAYİCİ VE İŞADAMLARIYLA DA VEDALAŞTI

Serin sırasıyla Hayırsever İşadamı Selim Acar, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun, Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Taner Yılmaz, Defterdar Kenan Bilgehan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Alay Komutanı Adnan Arslan, Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Şahinbey Kaykamamı Uğur Turan, İl Özel İrade Genel Sekreteri Ömer Özcan, Şahinbey Kaykamamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Sanayi Odası Başkanı Eyüp Bartık, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Vali Yardımcıları Mehmet Tevfik Emre, Bestami Alkan, Mustafa Canarslan, Cemalettin Özdemir ve Nursal Çakıroğlu'nu makamında ziyaret eden Serin, herkesle vedalaştı. Serin ARGE ekibiyle de kahvaltıda biraraya geldi, personeli ve il denetmenlerine teşekkür etti.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT