Gaziantepspor’da dün geceden beri yaşanan gelişmelerin sonunda kampı terk eden Sergen Yalçın Hürriyet’e yaptığı açıklamada, işlerin istediği gibi gitmediğini belirterek ayrılmak zorunda kadığını söyledi. İşte Sergen’in Hürriyet’e yaptığı açıklama:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, istifa ederek İstanbul'a geldi. Yalçın'ın Kayserispor ile görüşeceği iddia edildi.

Bir süre önce Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevine başlayan Sergen Yalçın, kulüp başkanlığı seçimlerinden önce Başkan İbrahim Kızıl'ın görevinden ayrılmasının ardından istifa etti.Yalçın'ın teknik direktörlük görevine gelmesiyle Gaziantepspor da yükselişe geçmiş, 6 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.KAYSERİSPOR İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADIGaziantepspor'dan ayrılan Sergen Yalçın'ın, Prosinecki'nin görevden ayrılmasından sonra teknik direktörsüz kalan Kayserispor ile görüşmelere başladığı öğrenildi...SERGEN'DEN HÜRRİYET'E ÖZEL AÇIKLAMALARGaziantepspor yönetimine büyük hedeflerle projeler sunduğunu belirten Yalçın, Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Maalesef işler istediğimiz gibi gitmedi. Yönetim tarafından isteklerim yerine getirilmedi. Ben başarıya ve hedeflere odaklanmış kişiyim. Hedefsiz yola çıkmam. Eğer bir işi yapıyorsam başarıyla ve layıkıyla yerine getirmem gerekir. Benimde taraftarlara ve oyunculara sorumluluklarım var. Bu nedenle Gaziantepspor Kulübü’nü bıraktığımı belirtirim. Gaziantepspor taraftarları her şeyin iyisine layık. Onları da üzmemek için veda etmek zorunda kaldım.”