Gaziantepspor'da Sergen Yalçın dönemi bıraktığı yerden devam ediyor. Antalya kampını terkederek giden ve gelmeyeceği iddia edilen Sergen Yalçın'ın ikna turlarından sonra kabul ettii ve bugün saat 13 uçağıyla şehrimize geleceği öğrenildi.

Gaziantepspor'un başında çıktığı 6 lig maçının dördünü kazanarak önemli bir başarı sağlayan Sergen Yalçın'ın ligin ikinci yarısında takımın başında olup olmayacağı merak konusuydu. Uzun süredir gelmeyen Sergen Yalçın dün ikna edildi ve tekrar başına geçme kararı aldı.

ÖĞLEN TORAMAN İLE GELİYOR

Gaziantepspor'la yola devam kararı alan Sergen Yalçın bir de transfer açıklaması yaptı ve futbolculuk döneminde Beşiktaş'ta takım arkadaşı olan İbrahim Toraman'ı da yanında Gaziantep'e getireceğini söyledi. Tecrübeli futbolcuyla bu akşam bir görüşme yapıp transferi netleştireceğini ifade eden Yalçın, ayrıca takımdan hiçbir oyuncusunun ayrılmayacağını da söyledi.

GAZETEMİZ YAZMIŞTI

Gazetemizin önceki gün Sergen Yalçın'ın tekrar dönebileceğini yazarak, "dönüş yolu açık" başlıklı yazdığı haber gerçekleşti. Dün öğle saatlerinde Sergen Yalçın ile yeniden masaya oturan kırmızı-siyahlı yönetim anlaşma sağlamış oldu.