Özel Sam Kökoğlu Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Selva Nur Akkurt Düzce’de yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Büyük Bayan Kumite 50 Kiloda Türkiye 3.sü oldu.

Milli sporcu olarak okulunu ve ülkesini yıllardan beri başarıyla temsil eden Selvanur Akkurt; “ Küçük yaşlardan beri karateyle ilgileniyorum. Karateye olan ilgim her geçen yıl artıyor. Ailemin de desteğiyle düzenlenen müsabaklarda başarılar elde ediyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor. İnsanların başladıkları bir işte başarı elde edebilmeleri için morallerinin yüksek olması gerekir. Ailem, arkadaşları ve öğretmenlerim bana bu konuda son derece yardımcı oluyorlar . Bu başarıların arakasında onların yardımları var.” dedi. Müsabakaların önümüzdeki aylarada da devam edeceğini belirten Akkurt, geçen yıl Balkanlarda birincilik elde ettğini, dünya şampiyonasında bu yıl da aynı başarıyı hedeflediğini kaydetti.

Elde ettiği başarının ardından okulunua dönen Selva Nur Akkurt Özel Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

HABER MERKEZİ BÜLTEN