CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram, projelerini mahalle, köy ve ilçelerde birebir vatandaşlara ulaşarak anlatmanın yanısıra, sosyal medyayı da kullandığını belirterek, "Takipçim fazla. 1716 takipçim var. Projelerimi spot halinde sosyal medyadan paylaşıyorum" dedi.

EĞİTİM PROJELERİ

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Fethi Albayram, Şehitkamilli gençlere, kadınlara, yaşlılara ve çocuklara yönelik 42 tane projesi olduğunu dile getirdi. Albayram, "Sosyal medyada neler mi paylaşıyorum? Yoksul öğrencilere burs ve ücretsiz ulaşım imkanı, gençler için ücretsiz spor, kültür ve sanat içerikli kurslar, gençlik evleri ve okuma salonları, amatör sporun teşvik edilmesi yönünde her türlü tesis ve malzeme desteği, tüm öğrencilere kırtasiye, eğitim, araç ve gereç desteği vereceğimizi söylüyoruz" dedi.

ŞEHİTKAMİL'E DOĞUM EVİ SÖZÜ

Bakıma muhtaç yurttaşlarımıza evlerinde bakım desteği, ilçede bir doğum evi, hastanelere muayene, ilaç yazdırma veya tetkik yaptırmak için gidemeyen hastaler için özel ekipler oluşturacağımızı anlatıyoruz. Şehitkamilli gençlere Şehitkamil'in parklarında, kafelerinde interneti kablosuz sunacağımı söylüyorum. Ey hanımlar, kadını gülmeyen toplum gülemez diyorum ve kadınlarımızın yüzünü gülderek projelerimden bahsediyorum. Ey köylü vatandaşlar size tarım ve hayvancılığın gelişmesinde proje desteği sunacağım diyorum" diye konuştu. Albayram, 42 tane projeyi resimli olarak CD yaparak imarlı bölgelerdeki evlere de dağıtacağını ifade etti.

Meral KINACILAR