Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor, ligin 23. haftasında deplasmanda Elazığ Yol Spor Kulübü’nü 10. dakikada Mustafa Kaymaz’ın ayağından gelen golle 1-0 mağlup etti.
TFF BAL Ligi 3. Grup’ta Elazığ Yol Spor Kulübü’ne konuk olan yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, 90. dakika sonunda deplasmandan 3 puan çıkartmasını bildi. Elde edilen galibiyetle puanını 43’e çıkartan yeşil-siyahlılar sırlamadaki yerini korudu ve zirve yarışını sürdürdü.
Zorlu mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nün genç teknik adamı Taner Özaykut, “Ligde son haftalara yaklaştıkça elde edilen puanların değerleri artıyor, özellikle yabancı saha maçlarında elde edilen puan ve puanlar ekibimizin motivasyonu adına çok önemli bu nedenle böylesine zor bir deplasmanda 3 puanla ayrılmak bizleri mutlu etti. Şu anda liderin 6 puan farkla gerisindeyiz, 3 puanlı sistemde takımların sıralamada ki yeri her an değişebilir bu nedenle ligin son maçının son düdüğü çalana kadar aynı konsantrasyon ve azimle sahadaki yerimizi alamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
SEYİRCİMİZE GÜZEL FUTBOLLA GELEN BİR 3 PUAN DAHA ARMAĞAN EDECEĞİZ
Deplasmanda Elazığ Yol Spor Kulübü önünde elde edilen 3 puanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız, ligin 24. haftasında kendi evlerinde konuk edecekleri Elbistan Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirti.
Yıldız, “Ekibimiz bu hafta iyi bir futbolla 3 puanı elde eden taraf oldu, şimdi kısa bir aranın ardından Elbistan Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Umut ediyorum ki bu maçtan da 3 puanla ayrılır ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan edebiliriz” diye konuştu.