2013-2014 Sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta elde ettiği sonuçlarla başarılı bir grafik çizen Şehitkamil Belediyespor, alt yapıda da elde edilen başarılar kulüp yönetiminin yüzünü güldürüyor.

Geçmiş yıllarda futbol alt yapısında elde ettiği şampiyonluklarla Gaziantep’i Türkiye Şampiyonalarında başarıyla temsil eden Şehitkamil Belediyespor, 2013 – 2014 sezonunda da futbol alt yapısında mücadele ettiği liglerde şampiyonluk kovalamaya devam ediyor.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

U 19, U 17 ve U 15 liglerinde yeşil çimler üzerindeki yerini alan yeşil – siyahlı kulübün futbol alt yapı sorumlusu Mahmut Yıldırım, devam etmekte olan liglerle ilgili yaptığı değerlendirmede; “ Futbol alt yapı takımlarımız şu anda 3 farklı kategoride mücadele ediyor. Ligde oynan son haftaları baz aldığımızda U 15 kategorisi futbol takımımız 13 Puan ve 28 Averajla ligde lider durumda. Yine U 17 Futbol takımımız, ligde c grubunda rakipleri karşısına çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 13 puanla liderliğini sürdürüyor. U 19 takımımız ise bir yandan kendi liginde başarılı sonuçlar elde etmeye devam ederken bir yandan da takımımız için yeni yeteneklerin hazırlanmasına imkan sağlıyor. Umut ediyorum ki sezonu da şu anda olduğu gibi tüm liglerde de lider tamamlar ve hedeflediğimiz Türkiye şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil ederiz” İfadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ BÜLTEN