TFF Bal Ligi 3. Grupta mücadele eden Şehitkamil Belediyespor kendi evinde karşılaşacağı 44 Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular 44 Malatyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Yeşil Beyazlı futbolcular Taner Özaykut ve Yılmaz Akçay yönetiminde açma germe egzersiz çalışmaları yaptı.

BAŞKAN YILDIZ’DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız iyi bir takım olduklarını belirterek, “Geçtiğimiz hafta Kilis Belediyespor ile 1-1 berabere kaldık. Şuan ligin namağlup takımlarından bir tanesiyiz. Yine ligin namağlup takımlarından birisi olan 44 Malatyaspor ile bu hafta kendi evimizde oynayacağız. Bu maçın derbi havasında geçeceğine inanıyorum. Çünkü ligde her iki takımda namağlup durumda yoluna devam ediyor. Bu maç bizim için çok önemli. Yendiğimiz takdirde liderlik koltuğuna oturacağız. Bunun içinde bu maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Bu hafta tüm Şehitkamil halkını da maça davet ediyorum. Onların desteği takımımıza güç verecektir” dedi.