Şehitkamil ilçesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu'na esnaflar çay ikramında bulundular. Çay içerek esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan adayları Şahin ile Fadıloğlu, esnafların kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun kaldıklarını belirterek esnafa teşekkürlerini ilettiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyen Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ile AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu'na, esnaflarla selamlaşmak için girmiş olduğu işyerlerinde yoğun ilgi ile karşılaştı. Şahin ile Fadıloğlu'na sevgi gösterisinde bulunan esnaflar, çay ikramında bulundu. Esnaflarla birlikte çay içerek sıkıntılarını dinleyen Başkan adayları Şahin ve Fadıloğlu, esnafların kendisine gösterildiği yoğun ilgiden memnun kaldığını belirterek, teşekkürlerini iletti.

HEM ÇAY, HEM SOHBET

Şahin ile Fadıloğlu, birlikte hem çay içen hemde sohbet eden esnaflar ise, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ve hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getirdiler. Bir süre daha esnaflarla sohbet eden başkan adayları çay için teşekkür ederek esnafların desteklerini istedi. Fadıloğlu'nun kendileri ile her zaman yakından ilgilendiğini ifade eden esnaflar; "Şehitkamil Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Rıdvan Fadıloğlu'nun yapmış olduğu çalışmaları görüyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, her türlü sıkıntımızda yanımızda olmaya çalışıyor. Esnaflar olarak Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz. İnşallah önümüzdeki dönemde de kendisini Başkan olarak görmek istiyoruz. Bizler esnaf sakinleri olarak elimizden gelen tüm desteğimizi sağlayacağız" dedi.

ŞAHİNBEY'DE DE TUR ATTILAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri Sağır ve Dilsizler Derneği, Pideciler Simitçiler ve Yufkacılar Odası, Musabeyliler ve Kızıklılar derneklerini ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ettiler.

Hükümetimizin ve Belediyelerimizin çalışmalarından memnunuz.

Musabeyliler Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Huzeyfe Durmaz ve Kızıklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bağcı ve Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “hükümetimizin ve belediyelerimizin çalışmalarından memnunuz. Bu güzel çalışmaların devamını diliyorum.”dediler.

HİZMETLER BÜTÜNLEŞTİ

Şahinbey’i kalkındırmak adına 5 yılda halkla bütünleşen önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarımızın da desteği ile kentsel dönüşüm, konut çalışmaları, park ve sosyal tesis alanlarında önemli çalışmalar yaptık. Yaptığımız tüm çalışmalar halkımızın günlük bire bir içerisinde yaşadığı ve hissettiği çalışmalardır. 30 Mart yaptığımız bu çalışmalarının karnesi olacaktır. Bundan sonrada halkımızla birlikte daha güzel hizmetler yapacağız.”dedi.

EKİP RUHU ÖNEMLİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, ekip ruhu ile birlikte çalışıp, hizmet ürettiklerini belirterek, bizler günü birlik çalışmadık. Her günümüzü milletimize hizmet için çalışarak geçirdik. 8’nci kez milletimizin terazine çıkıyoruz. Her defasında çıkarken hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlattık. Vatandaşımızın bize verdiği gücü biz size hizmet olarak kullanarak geldik. Yetimin, yoksulun, yaşlının, engellinin, yaşlının ve yolda kalmışın hakkını yöneterek geldik. Bu yeni dönemde Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun Şahinbey’de yaptığı başarılı çalışmaların devamını ve istikrarını sağlayıp, hizmette bütünleştirmek için birlikteyiz. Bu ekibimizle birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız.”dedi. HABER MERKEZİ