Şehrimizde yaşayan 4 kişilik Tokat ailesinin fertleri, Şehitkamil Belediyesi’ne ait spor merkezlerindeki çalışma ve etkinliklere katılarak hem sağlıklı kalıyor hem de sosyal hayatlarına büyük renk katıyor.

SPORLA GELEN MUTLULUK

Şehitkamil Belediyesi, 7’den 70’e herkesi sporla buluşturmayı sürdürüyor. Gaziantepli Tokat ailesinin tüm fertleri, Şehitkamil Belediyesinin yıl boyunca halkın hizmetine açtığı spor merkezlerinde keyifli zamanlar geçirerek formda ve bir o kadarda zinde kalıyor. Ev hanımı 38 yaşındaki anne Muhsine Tokat’ın bayan spor merkezlerinde sağlıklı yaşama adım isteğiyle başlayan Tokat ailesinin spor serüveni 39 yaşındaki baba Ersin Tokat ve ailenin kızları 9 yaşındaki İrem Ecrin ve 8 yaşındaki Büşra Nur Tokat’ın farklı branşlarda spor okulu faaliyetlerine katılmasıyla devam etti. Anne Muhsine Tokat, Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezlerinde gerçekleştirilen sportif çalışmalara katılmaya başladıktan sonra aile hayatlarına farklı bir renk geldiğini, çok daha sağlıklı ve mutlu hissetmeye başladıklarını dile getirdi.

ÇOK MUTLUYUM

Anne Muhsine Tokat, ailesinin katıldığı sportif faaliyetlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bayan spor merkezlerine, sağlıklı bir yaşama kavuşmak ve spor yoluyla sosyalleşmek için katıldım. Faaliyetlerden o kadar çok memnun kaldım ki önce çocuklarımı temel cimnastik, geleneksel çocuk oyunları ve halkoyunları kurslarına yazdırdım. Sonrasında ise eşime erkek fitness merkezlerini önerdim. Şimdi aile boyu spor yapıyor ve bu kanalla sosyalleşmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sportif etkinliklere katılmak, çocuklarım başta olmak üzere ailemize her anlamda büyük katkı sağladı. Ailemi spor yapmaya teşvik etmiş olmaktan çok mutluyum. Bu konuda başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DÖRT DÖRTLÜK FAALİYETLER VAR

Tokat ailesinin diğer fertleri baba Ersin Tokat ve ailenin küçük kızları İrem Ecrin ve Büşra Nur Tokat da Şehitkamil Belediyesinin kendilerine sunmuş olduğu sportif faaliyetlerden oldukça memnun olduklarını ifade etti. Aile olarak sporu bir alışkanlık haline getirmek istediklerini kaydeden aile reisi Ersin Tokat, “Ben, eşim aracılığıyla erkek spor merkezleriyle tanıştım. Tesisler, hocalarımız, ortamın genel kalitesi çok iyi. Şehitkamil Belediyemizin spor alanında gerçekleştirdiğim tüm faaliyetler dört dörtlük. Ben en çok kızlarımın erken yaşta spora başlamış olmalarına seviniyorum. Başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ailenin minik sporcuları İrem Ecrin ve Büşra Nur Tokat ise spor okullarında spor yaptıklarını, oyunlar oynadıklarını, farklı sosyal etkinliklere katıldıklarını söyledi. Anne ve babalarıyla birlikte spor yapmanın kendilerine ayrı bir keyif verdiğini aktaran İrem Ecrin ve Büşra Nur Tokat, sporla birlikte daha mutlu bir yaşama başladıklarını vurguladı.