Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta, Şehitkamil Belediyespor ligin 17. Haftasında Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor’u konuk edecek.

Ligin ilk devresinde deplasmanda rakibini 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran yeşil- siyahlıların hedefi, kendi evinde de benzer bir performans göstermek.

3 PUAN İÇİN SAHADA OLACAĞIZ

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta, 2.devrenin 2. hafta mücadelesinde Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor’u ağırlayacak olan Şehitkamil Belediyespor’un hedefi 90 dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılmak. Ligin ilk devresinde kendi evinden hiç gol yemeyerek ne kadar güçlü bir savunma anlayışı olduğunu gözler önüne seren yeşil- siyahlılar bu istatistiği sürdürmeyi planlıyor. Yeşil- siyalı ekibin teknik sorumlularından Yılmaz Akçay, Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede; “ Ekibimiz, takım halinde güçlü bir savunma anlayışına sahip. Gol yollarında da daha etkili olabilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız, ligin ikinci devresinde oynayacağımız her maç bizim için final havasında geçecek. Umut ediyorum ki bu haftanın kazanan ekibi biz oluruz” dedi.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

19 Ocak 2014 Pazar günü, Saat 13.30’da Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda seyircisi önüne çıkacak olan yeşil – siyahlı ekibin kulüp başkanı Musa Yıldız, maç öncesi yaptığı açıklamada “ 2. devrenin başlamasıyla birlikte seyircimizle yeniden bulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligin ilk devresinde elde ettiğimiz başarıların anlam kazanabilmesi için ikinci devrede benzer bir performans sergilememiz gerekli. Özelikle kendi evimizde oynayacağımız maçlarda taraftarımızın desteği ve ilgisi bizim için çok önemli. Ben hem bu hafta karşılaşacağımız Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyespor maçına hem de ligde önümüzdeki haftalarda kendi evimizde oynayacağımız maçlara taraftarlarımızı davet ediyorum ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ BÜLTEN