Yeşil – beyazlı ekip, ligin 17’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 2 – 1 galip geldiği mücadelenin ardından saldırıya uğradı.

TEHDİT EDEREK SALDIRDILAR

Henüz maçın 15’inci dakikasından itibaren 1920 Maraşspor’un yedek kulübesinde bulunan masör ile kenarda duran malzemecisi Şehitkamil Belediyespor ekibine küfürler etmeye başladı. Bununla da yetinmeyen görevliler devre arasında Yeşil – siyahlı kulübün soyunma odasına giderek saldırıda bulunmaya çalıştılar fakat araya giren diğer görevliler buna engel oldu.

BİRÇOK FUTBOLCU YARALANDI

Şehitkamil Belediyespor’un Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek stadyumunda 1920 Maraşspor ile oynana maçın içinde ev sahibi takımın yedek kulübesinde ki futbolcular ve görevliler sürekli küfürler yaparak tehdit etti. Bu esnada maçın orta hakemi Mikail Cihangir, 1920 Maraşspor’un yedek kulübesinde ki bir futbolcusuna kırmızı kart göstererek tribüne gönderdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ev sahibi takımın yedek kulübesine yakın olan Şehitkamil Belediyespor’un Baki Çiçek isimli futbolcusuna takım halinde saldırıda bulunuldu ve birçok yerinden yaralandı. Bunun üzerine Yeşil – beyazlı futbolcular arkadaşlarını kurtarmak isterken bazıları yine saldırıya uğradı. Olayların yatışmasının ardından Şehitkamil Belediyesporlu birçok futbolcu sahaya gelen ambulansta tedavileri yapılarak şehrimize gelmek zorunda kaldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU