Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı Eğitim Kurulunun, 2014 Yılı Yurt İçi Planlı Eğitim Faaliyetleri arasında yer alan ve 12-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Gaziantep’de gerçekleştirilecek olan 1.Kademe ( E ) Antrenörlük Kursuna Şehitkamil Belediyesi ev sahipliği yapacak.

YENİ ANTRENÖRLER YETİŞECEK

TBF Eğitim Kurulu Başkanlığınca 12-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Gaziantep’de gerçekleştirilecek olan 1.Kademe ( E ) Antrenörlük Kursu, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Basketbol branşında alt yapıya yaptığı yatırımlar ve bu branşta düzenlediği şampiyona ve organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, parke üzerinde görev yapacak yeni teknik adamların yetişmesine de destek olacak. Türk Basketbolunun duayen teknik adamlarından Cem Çağal, Cenk Dumlupınar, Yrd. Doç. Dr Seyfi Savaş ve Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilecek kursa, ülke genelinden birçok basketbol sevdalısı çalıştırıcı adayının katılması bekleniyor.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, 12-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Gaziantep’de gerçekleştirilecek olan 1.Kademe ( E ) Antrenörlük Kursu ile ilgili yaptığı açıklamada, basketbol branşına ait tüm organizasyon ve etkinliklerde kendilerine verilen büyük destek ve gösterilen ilgiden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Alkoçak, yaptığı açıklamada; “ Gaziantep’imizde son yıllarda basketbol adına güzel işler çıkartılıyor. Profesyonel liglerdeki temsilcilerimizin elde ettiği sonuçlar, alt yapılarda elde edilen başarılar, düzenlenen organizasyon ve etkinlikler, şehrimiz adına memnuniyet verici. Ancak bu güzelliklerin sürdürülebilmesi adına sporcularımızın her anlamda iyi bir eğitim alarak yetişmeleri gerekli. Tam da bu noktada eğitici eğitiminin büyük bir rolü olduğunu düşündüğümüzden dolayı Eğitim Kurulu Başkanlığımızdan 1.Kademe ( E ) Antrenörlük Kursunun ilimizde yapılmasını talep ettik. Kursa şu an itibariyle ülke genelinden yoğun bir ilginin olması bizleri ayrıca mutlu etti. Ben kursun gerçekleştirilme sürecinde bize büyük destek veren Şehitkamil Belediyemize, şahsım ve Basketbol Federasyonumuz adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ