Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, yağmur altında yüzlerce vatandaşın katılımıyla Selimiye ve Kayaönü Mahallesi’nde iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı. Açılışa katılan vatandaşların yoğun ilgisi, bir anda gövde gösterisine dönüştü.
Selimiye ve Kayaönü Mahallesi’nde iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, vatandaşların yoğun tezahüratlarıyla karşılandı.
Davul zurna eşliğinde alana gelen Başkan Adayı Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaparak, yağmur altında yüzlerce vatandaşa hitap etti.
Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı konuşmada 5 yıllık süre zarfı içerisinde köy ve mahalle ayrı yapmadan her bölgeye hizmet götürdüklerini belirterek, “Şehitkamil Belediyesi olarak, köy ve mahalle ayrımı yapmadan bütün mahallelerimize hizmet götürdük. Alt yapısından, tesisine kadar, elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bir evin ihtiyacı nasıl hiç bitmiyorsa bir mahallenin de sorunu elbette olacaktır. Bizlerde Belediye olarak tabi ki bu sorunları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah 30 Mart’taki yerel seçimlerde de göreve tekrar geldiğimizde bu hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. Bu yağmurlu günde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum, Merkezimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
KAYAÖNÜ MAHALLESİ’NDEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Daha sonra Kayaönü Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Fadıloğlu, yoğun kalabalık eşliğinde karşılandı. AK Parti'den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu'na desteklerini hep bir ağızdan dile getiren vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, vatandaşlar ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'ni gezdi.