Bey Mahalle Muhtarı Şahin Yeşilyurt, büyükşehir belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla turizmde cazip hale getirilmeye çalışılan mahallelerine seçim sürecine girildiği günden bu yana hizmet verilmediğinden yakındı. Belediyelerin seçim derdine düştüklerini söyleyen Muhtar Yeşilyurt, "Mahallemiz adeta bir şantiye görünümünde. Seçim nedeniyle işlerin durmasından dertliyiz" dedi.

ANTEPEVLERİ TURİZME AÇILIYOR

Mahallenin nüfusunun düştüğünü, turizme hizmet edecek kafeteryalarla dolduğunu belirten Yeşilyurt, "5 sene önce 6 bin olan mahallemizin nüfusu şu anda 3 binlerde. Mahallemiz turizme açılacak. Kayacık, Noter, Bay sokak ve Bahar çıkmazındaki Antepevleri turizme hizmet verecek. Mahallemizde güzel şeyler olacağına inanıyoruz. Bir an önce çalışmaların bitmesini istiyoruz. Seçim olacak diye hizmet niye duruyor anlamıyoruz" şeklinde konuştu.

YOLUMUZU YAPIN

Yola taş döşendiğini, ancak bu taşların randımanlı olmadığını, yaşlıların ayağının takılıp düştüğünü öne süren Şahin Yeşilyurt, "Yoldaki taşların sökülüp yeni taşların döşenmesini istiyoruz. Ayrıca etraftaki yollar açılmadığı için bizim tek yön olan yolumuz çift yönlü olarak kullanılmaya başlandı. Belediyelerden bizim yollarımızı ve eksikliklerimizi bitirsinler" diye konuştu.

Meral KINACILAR