PTT 1’inci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda zorlu bir maça çıkıyor.

Son haftalarda ki sergilediği performansla umut vaat eden mavi – beyazlılar, Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maç öncesi tek hedef zorlu deplasmandan puan çıkarmak.

SİFTAH BÜYÜKŞEHİR’DEN

Yapımı yeni tamamlanan ve ilk defa Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un konuk olacağı Mersin Arena Stadyumunda oynanacak karşılaşma yarın saat 10.00’da başlayacak.

Mersin İdmanyurdu ile oynanacak müsabakayı Antalya üst klasman hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetirken yardımcılılarını Hakan Eygün ve Erkan Akbulut yapacak. Nevzat Mehmet Adal ise 4’üncü hakemlik görevinde bulunacak.

TELAFİ HAFTASI

Bu kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, adeta hedefe kilitlenmiş durumda. Puan sıralamasında rahat bir konumda bulunmayan temsilcimiz, rakibini yenmesi halinde önemli bir avantaj yakalamış olacak. Teknik sorumlu Mehmet Polat, “Yaralı olacağız ama yılgın olmayacağız. Bulunduğumuz konumdan bizler de rahatsızlık duyuyoruz ama kalan haftalarda telafi edip bir an evvel alt sıralardan uzaklaşmaya çalışacağız” diyerek umut dolu mesajlar verdi.

İNANIN ÇOCUKLAR

Artık ligde hak ettikleri yerlere yükselmenin zamanının geldiğini söyleyen mavi – beyazlı futbolcular, “Rakipte yeni teknik direktörüyle şampiyonluğa oynuyor. Geçen sezon düştükleri süper lige yeniden yükselmenin hesabı içindeler ama bizimde şiddetle puana ihtiyacımız gerçeği ortada. Mersin İdmanyurdu’nu yeni stadyumlarında yenerek çıkışa geçmek istiyoruz” dediler.

MAÇ TRT3’TE

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı zorlu mücadele TRT3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mavi – beyazlı temsilcimizin maçını izlemek isteyen futbol severler yarın saat 18.55’den itibaren TRT3 ekranlarından izleyebilirler.