Devre kampında oynadığın özel maçlarda mağlup oluyorsan, iyi bir hazırlık yapmadığının sinyali alınıyordu.
Denizlispor mağlubiyeti, İstanbul Beraberliği ve son olarak Adana Demir mağlubiyeti Gazişehir’i hedeften oldukça uzaklaştırdı. Erzurumspor’un öyle veya böyle şampiyon yapmış teknik adam Mehmet Altıparmak’a çok güvenilip takım teslim edildi, ara transferde de takım güçlendi. Ancak gelinen nokta hiçte iç acıcı değil..
Haftalardır kötü giden oyun ve skor karşısında Demirspor mağlubiyetine de şaşırmadık..Lige yeni başlamış bir takım hüviyeti içinde, ruh kalmamış, sistem bir garip..
Haftalardır kaybeddikleri ve başımız döndü. Bir takım bu kadar kötü çalıştırılır. Hiç hazırlanamamış, futbolcular formsuz. Takımın iyisi Kaleci Günay’da en kötü maçlarından birini oynadı. Kısaca Gazişehir düşüş içinde. Takım türbülansa girdi. Teknik Kadro yönünden iyi çalıştırılıp, hazırlanamıyor.
Heyecanını Erzurum kulübünde bitirmiş bir çalıştırıcı. En büyük sıkıntıyı da şu anda Başkan Adil Konukoğlu yaşıyor hiç şüphesiz..
Dönelim maça.. Takım ruhunu yakaladık diyen Altıparmak’ın sistemi ve sahaya sürdüğü kadro yine yanlışlar içindeydib. Kazanacak kadar bir oyun sergileyemedi. Puan hakkı olmayan bir 90 dakika oynadı. Rüzgar yine ters döndü.
Adana ekibi Yılmaz Vural ile doğru işler yaptı, ikinci yarıda farkı kaçırdığını izleyenler gördü. Rakip herşeyi sahaya olumlu yansıttı. Bizimkiler kötü bir performans, kötü bir kenar yönetimi ile bir avantajı daha kazırdılar. Hücum futbolu oynayacağız diyen Altıparmak’a soruyoruz; hangi devrin futbolunu oynatıyorsun?
Kayırmacılık içinde bir kadro tercihin olursa ipler elinden kaçar.. Öyle de olmaya yol alıyor..
Hücum değil enine oynamaya başladılar. Rakip son haftalar da atamadığı golleri attı, alamadığı puanı kaptı.. Bu maç olumsuzluklara sahne oldu. Doğru yönetmeye çalışan hakem triosu sanırım maçı etkilemedi.
Bu takım kolay ayağa kalkamaz. Kafası karışık başkan Adim Konukoğlu, 1. Ligin en formsuz çalıştırıcısı Mehmet Altıparmak bu tablo böyle devam etmek.. Bazen iyi gitmeyince kulübün önünü tıkamamak, açmak lazım..
Bilmem Teknik heyet anladı mı?