SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, bir ürünü üretmek veya satmak kadar, satış sonrası hizmetlerin de çok önemli olduğunu söyledi.

Sanko Makina Ankara Bölge Müdürlüğü binasının temeli, Sanko Holding yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, İş ve Tarım Makinaları Gurup Başkanı Sami Konukoğlu, Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Sanko Makina Pazarlama Genel Müdürü Orhan Aydoğan, Doosan Dünya Forklift Satış Direktörü Kun.H.Lee, Sanko Makina yöneticileri ve bölgedeki servis sahiplerinin katılımı ile atıldı.

HIZLI PERFORMANS

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Makina Ankara Bölge Müdürlüğü binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, “Bu binanın hizmete girmesi ile birlikte, satış sonrası hizmetlerde daha hızlı bir performans sergileyeceğiz” dedi. Ankara İvedik’te inşa edilecek Sanko Makina Bölge Müdürlüğü binasının, Sanko – Doosan işbirliğinin en güzel yansımalarından birisi olacağına inandığını ifade eden Konukoğlu, “Doosan ile 15 yıl önce başlattığımız yolculuğumuzu, dostluk ve dayanışma ruhu ile sürdürüyoruz, iş makinaları sektöründe bayrağımızı zirvede dalgalandırıyoruz” diye konuştu.

EN ÖNEMLİ DİŞLİ

“Tarihe dayalı Türkiye – Kore dostluğunun en güzel örneklerinden olan Sanko – Doosan işbirliğini, başarıyla yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz” diyen Konukoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentinde, 10 milyon doların üzerinde bir yatırımla Sanko Makina ve Doosan’a yakışacak bina inşa ederek; iş makinaları sektöründe Sanko’nun saygın yol arkadaşı olan Doosan ile gelişen Türkiye’nin 2023 hedefine giden yolda başarıyla katkı sunacağımızdan şüphem yoktur. Sanko Makina ve Doosan, bu anlamda Türkiye’deki önemli dişlilerden birisi olacaktır” dedi.

LEE: GÜVEN VE GURUR DUYUYORUZ

Doosan Forklift Dünya Satış Direktörü Kun.H.Lee de yaptığı kısa konuşmada, Sanko ile işbirliklerinden güven ve gurur duyduklarını söyledi. Lee, “Bu işbirliğini 15 yıldan beri başarıyla sürdürüyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir” diyerek, Sanko ile işbirliğinin devamlılığının altını çizdi.

KONUKOĞLU: ÖNEMLİ KİLİT TAŞI

Sanko Holding İş ve Tarım Makinaları Gurup Başkanı Sami Konukoğlu da SANKO Holding olarak, gelişen ve büyüyen Türkiye’nin, yükselen sektörlerinden iş makinaları alanındaki yatırımları olan Sanko Makina’nın bölge üssü konumunda düşündükleri binanın, Doosan ile yol arkadaşlıklarında önemli bir kilometre taşı olacağına dikkati çekti.“Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti, iş makinaları pazarının kamu ayağının merkezi olan Ankara’ya yakışacağına inandığımız binamız, 7 bin metrekare alan içerisinde 4 katlı inşa edilecek diyen Konukoğlu,“2023 hedefine kilitlenen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak projelerde, Doosan ve MST markaları ile Sanko Makina liderliğinde yer alarak sorumluluğumuzu yerine getirme arzumuza çok önemli bir avantaj sağlayacak olan binamızın temelini atmaktan duyduğumuz mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaştığınız için hepinize en içten duygularla teşekkür ederim”

HABER MERKEZİ