Güneş, "Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin iki yıl önce verdiği sözde durdu. Sanayinin yüzde 80'inin altyapı ve asfalt sorunu bitti. Asfaltlanmayan 3 cadde kaldı. Büyükşehir yeni asfalt ihalesine çıkıyor. 4-5 sokağı ise Şehitkamil Belediyesi yapacak. Onlarda yağışlardan dolayı yapamadılar." dedi.

FATMA HANIM SÖZÜNDE DURDU

Esnafın sıkıntılarında ve şikayetinde haklı olduğunu belirten Mustafa Kemal Güneş, asfaltlanmayan yerlerin planlamasının yapıldığını, önümüzdeki günlerde sorunun giderileceğini söyledi. Güneş, "Fatma Hanım sözünde durdu. Küsget'in altyapı ve asfalt sorununun yüzde 80'i tamamlandı. Büyükşehir tarafından asfaltlanmayan 3 tane cadde, Şehitkamil tarafından da 4-5 sokak bulunuyor. Asfaltlanmayan yerler için Büyükşehir Belediyesi yeni asfalt ihalesine çıkıyor. Önümüzdeki 1 ay içinde yapılacak. Yanlız bu yıl biraz şehire öncelik verildiği için biraz geç kalındı. Bizde kendi imkanlarımızla 25 ton soğuk asflat aldık. Kendi imkanımızla ufak tefek yamaları kendimiz yapıyoruz" diye konuştu.

BİRAZ DAHA SABIR

Asfaltlanmayan 4-5 sokağı da Şehitkamil'e verdiklerini anlatan Güneş, "Şehitkamil Belediyesi 4 sokağı yapma sözü vermişti. Murat Beyle görüştüm. Yağmur yağdığı için yapılamadı. Şehitkamil havalar iyi olsun yapacağız dedi. Esnafın duyarlılığını anlıyoruz. Ama kasıt yok şehre öncelik verildi. Esnafta şikayetinde haklıdır. Ancak her iki belediyemizede haksızlık yapmayalım ne zaman olsa hizmetimize koşuyorlar. Asfaltlarımız, bakım onarımları yapılıyor. Esnafımızdan biraz sabır istiyorum. Sorun çözülür inşallah, önümüzdeki günlerde asfaltsız sokağımız kalmayacak " dedi.Meral KINACILAR